Triumph – klassikoita ja katusportteja

triumph-artikkelikuvaMODERNIT KLASSIKOT

Olet juuri kiillottanut pyöräsi ja viimeisen pyyhkäisyn jälkeen et voi olla ihailematta ilta-auringossa välkehtivää kromia. Alat ajatella, mikä lopulta sai sinut ostamaan tämän Triumphin. Oliko se pitkä ja maineikas merkin historia, menestys kilparadoilla vai Steve McQueenin esimerkki? Kyllä se taisi olla isäukko, joka sanoi, että Triumph oli paras pyörä , joka hänellä koskaan oli. Melkein kyynel silmäkylmassa hän muistelee omia Bonneville aikojaan. Pakkohan sitä sitten ikään päästyä oli käydä Triumphia koittamassa. Ja sillä tiellä ollaan.

Triumph on rakentanut moottoripyöriä vuodesta 1902 lähtien. Triumph näyttää, kulkee ja kuulostaa siltä kuin moottoripyörän pitää näyttä, kulkea ja kuulostaa. Triumph kehittää pyörien tekniikkaa jatkuvasti mutta ei unohda merkin perinteisiä ja ainutlaatuisia piirteitä.

CRUISERIT

On vaikea pukea sanoiksi sitä tunnetta, kun tiedät, että kaikki on kohdallaan: Pyörä kulkee täydellisesti, tie mutkittelee mukavasti ja matka taittuu huomaamatta. Tunnet ylpeyttä ajaa Triumphia, koska siitä näkee, että ajaminen on sinulle tärkeintä. Vaikka onhan sekin mukavaa, kun parkissa ohikävelijät pysähtyvät tarinoimaan Triumphin nähdessään. Triumphin suunnittelijat ja rakentajat ovat itse intohimoisia moottoripyöräilyn harrastajia. Kaikki ajamisesta kerääntyvä kokemus näkyy ja tuntuu kun uusi Triumph ajaa tehtaasta ulos. Ja itse huomaat sen, kun ensimmäisen kerran viet Triumph Cruiserin koeajolle.

KAUPUNKISPORTIT

Triuphin urheilullisemmat mallit luottavat kolmeen sylinteriin – riittävästi voimaa ja vahvasti vääntöä erilaisiin tilanteisiin. Nämä pyörät on säädetty ja tasapainotettu kuljettajaa varten ja tarkoitettu jokapäiväiseen katukäyttöön. Tiedämme että on kuskeja, jotka haluavat yhden sylinterin lisää ollakseen kuten kaikki muut, mutta me emme siihen lähde, entä sinä?